HALLO DAAR!


Mijn naam is Michelle. Al van kinds af aan ben ik geboeid door alles wat leeft en 4 poten heeft. Daarom ben ik in 2020 gestart met de opleiding om hondentrimster te worden. 


In mei 2021 ben ik in bijberoep van start gegaan met mijn eigen hondenkapsalon. Een droom die werkelijkheid werd. Sinds augustus 2022 werk ik in hoofdberoep als hondentrimster.


Ons konijn, Eliseke, is een Vlaamse Reus die vertoeft tussen onze sierkippen en onze geitjes, Willy, Suzy, Marie & Lilly. Neem gerust eens een kijkje als je hier bent.


De beestenboel is hier dus compleet en tóch krijg ik er maar geen genoeg van.


Daarom richtte ik PerrOdelle op. Een trimsalon voor honden, met als doel op een rustige, geduldige en kwalitatieve manier de vacht van uw hond in goede staat te brengen én te houden. Zowel kleine als grote honden worden getrimd waarbij er steeds rekening wordt gehouden met de noden van het dier en de wensen van de klant.

Om dit te kunnen garanderen, werk ik uitsluitend op afspraak zodat ik ruim voldoende tijd kan inplannen voor uw hond(en).Ik ben trotse mama van twee fantastische dochters, Améline & Fauve.


Als kind heb ik altijd huisdieren gehad. Een kat, twee Shih Tzu’s, dan weer katten... Er zijn maar weinig periodes in mijn leven geweest waarbij er geen viervoeter aan mijn zijde liep. 


Wanneer u hier over de vloer komt, zult u dan ook meteen merken dat het hier niet aan viervoeters ontbreekt.


Onze twee merries, Misty de Haflinger en Lola de Shetlandpony, verwelkomen u al hinnikend wanneer u de oprit komt opgereden.


De Berner Sennenhond, Odette, kijkt u met puppy-ogen aan zodat u haar toch even over haar kopje komt aaien. En nee hoor, hieraan ontsnappen zal niet lukken.


We hebben 3 katten in huis die samen met dochterlief maar al te graag betekenis geven aan het woord “kattenkwaad” Basil, Babs en Pruts genaamd.

Bent u net als mij niet alleen een hondenvriend, maar een echte allround dierenvriend die net dat tikkeltje meer wilt voor elk soort dier? Dan verzorg ik uw hond graag met veganistische producten.


En last but not least. Ik zou dit allemaal niet kunnen verwezenlijken zonder de steun en hulp van mijn man, Nikeli, die naast mijn steun en toeverlaat ook de beste papa is voor onze kindjes. Zo is hij eigenlijk van een “dierloos” leven, terechtgekomen in een beestenboel en dan ook echt een krak geworden in het verzorgen van onze diertjes.


Ik heb er alvast heel veel zin in u en uw trouwe viervoeter te ontmoeten!

Wie zijn wij?

IMG_1654.jpg
Odette
Pruts
Misty
Lola
Konijnen
Basil
Balou
Babs
Kippen
03-Web - Gezinsfotoshoot - Fotografie Lieselotte
159817950_282917499886419_1106168896322439620_n